Zásady ochrany osobních údajů / cookies

Na stránce Dvazelenáči.cz, provozované fyzickou osobou Matoušem Rýdelem, se sídlem Pastelník 497, Mořkov 742 72, IČ: 02632578, zapsanou v Živnostenském rejstříku od 6.2.2014 a vedenou na ŽÚ v Novém Jičíně. (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracováváme osobní údaje, které jsou vypsané níže.

Cookies

Využíváme soubory cookie pro lepší funkčnost stránek (funkčnost přihlašování, …) a relevantní reklamy. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje.

Používání souborů cookies můžete odmítnout volbou v příslušném nastavení v internetovém prohlížeči. Upozorňujeme ale na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce naší webové stránky.

Externí partneři, kteří pracují u nás s cookies:

  • Google Analytics,
  • Econea.

Komentáře

Tyto údaje zpracováváme v případě vložení uživatelského komentáře na našich stránkách:

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • komentář,
  • IP adresu.

2. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a vložení komentáře.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

3. Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.

4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

5. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a. s., se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, IČ 28115708.

E-mailing

E-mailing je zasílán jen v případě souhlasu se zasíláním e-mailingu. Zpracováváme tyto údaje:

  • e-mailová adresa.

2. Emailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení.

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a. poskytovatel marketingového softwaru MailChimp, společnost The Rocket Science Group, LLC, se sídlem 675 Ponce de Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA,
  • b. poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a. s., se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, IČ 28115708,
  • c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

5. Souhlas se lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

Zabezpečení osobních údajů

Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované, administrátorské přístupy jsou zabezpečené silnými hesly, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát, stejně tak přístupy na server jsou chráněné přes GEO IP administrátorů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
b. provozovatel affiliate programu Econea s.r.o., se sídlem Plzeňská 157/98, 150 00 Praha 5, IČ: 02322986, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 218080,
c. poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a. s., se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, IČ 28115708,
d. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3. Vezměte na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
  • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.